buat kamu yang sedang berpura-pura tersenyum sampai ia tak lagi sebatas pura-pura

34,128

Naskhah telah terjual dalam masa kurang 6 bulan

Salam semua, saya Hafizul Faiz, penulis dua buah buku bestseller, Tentang Pergi dan Tentang Dewasa. 

 

Telah menulis lebih dari 10 tahun, tapi ini kali pertama buku saya mencecah rekod terjual lebih 30 ribu naskhah. 

 

Saya hanya manusia biasa, sukakan kopi, suka termenung dan sering jatuh cinta dengan hal-hal sederhana. 

 

Buku saya juga sesederhana itu, terkumpul lebih 300 kata-kata healing yang saya tulis dengan niat yang mudah: untuk memberitahu anda yang sedang struggle yang anda tak pernah sendiri, dan apa yang anda rasai, tak pernah sia-sia.

 

 

Ramai yang diam-diam DM saya, beritahu yang konten-konten sederhana saya, sesederhana quote dan kata-kata simple yang selalu saya kongsikan, mengubah sudut pandang dan menyentuh perasaan mereka.

 

Dari sinilah saya menanam azam yang saya tak boleh berhenti menulis, berhenti menyebarkan manfaat sebanyak-banyaknya...

mempersembahkan....

tentang dewasa yang kita belajar dari luka-luka

5 sebab kenapa buku ini sangat penting untuk anda:

  1. Mengumpulkan healing quote yang viral di media sosial Hafizul Faiz.
  2. Penulis bestseller: buku-buku Hafizul Faiz terjual lebih 20,000 naskhah dalam masa kurang 6 bulan.

  3. Saiz buku handy. Senang dibawa ke mana-mana. 

  4. Random quote. Tak perlu baca kulit ke kulit. Selak secara random pun ada yang mengena.

  5. Sebelum dilancarkan, dah seramai 5,443 orang telah daftar sebagai waiting list.

Betul ke orang kata quote dalam buku ni healing gila?

Entahlah... 

 

tapi cuba baca testimoni-testimoni di bawah ni kejap:

tak cukup dengan tu, ada yang tengah menderita sakit mental, tapi manfaatkan quotes saya sebagai cara healing mereka. 

 

Alhamdulillah...

apa yang anda akan dapat kalau beli sekarang?

istimewa untuk anda, saya nak bagi sampai 20% diskaun

 

anda hanya perlu masukkan kod kupon di bawah

TKRAYAYYEEERJ

20% DISKAUN




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Tentang Dewasa
103
Tentang Pergi karya Hafizul Faiz
105
Tentang Dewasa & Tentang Pergi
34
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN